Home » Blog » Acțiune ecologizare Pătârlagele

Acțiune ecologizare Pătârlagele

  • by

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, dăm startul primei acțiuni de ecologizare pe malurile râului Buzău în orașul Pătârlagele. Ia-ți prietenii și familia și hai să combatem poluarea cu plastic pe malurile râului Buzău pentru #viitoruricurate!

✅ Când? 2 octombrie la ora 10.30
✅Unde? Orașul Pătârlagele, punct de întâlnire la Stadion GPS45.31022898947389,26.366448932988604
✅Cum? Sacii, mănușile și alte necesare sunt asigurate, tu adu entuziasm și dorință de a scăpa Buzăul de deșeurile din plastic, îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite activității (bocanci sau pantofi sport cu talpă solidă, pelerină de ploaie).

Vă așteptăm cu mic, cu mare, dar minorii trebuie să vină însoțiți de un adult care va semna o declarație pentru aceștia.

Evenimentul pe facebook => https://fb.me/e/1jAcjf1Yi

Acțiunea face parte din proiectul “Viitoruri curate! Nu viituri murdare!”, se desfășoară pe o perioadă de un an în județul Buzău și face parte din programul “Cu Apele Curate”, implementat cu sprijinul Lidl România. Programul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *